Jean Servais Stas

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jean Servais Stas lindi më 21 gusht 1813 në Löwen, Belgjikë dhe vdiq më 13 dhjetor 1891 në Brysel. Ishte kimist belg dhe për herë të parë zbatoi matjen e peshës së atomit, ndër tjerash të Karbonit. Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.