Jezus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Paul Rovia / Jesus është nje nga personazhet te The Walking Dead (Sezoni 6 - në vazhdim), intepretuar nga Tom Payne.

Reklutuesi i komunitetit Hilltop dhe ekspert ne artet marziale. Takon Rick dhe Daryl pranë një stacioni shërbimesh duke i vjedhur fugonin e gjetur. Më vonë shoqëron Rick ne Hilltop ku lidhin aleancë ne kembim të ushqimeve per Alexandrinë. Alexandrinët duhet ti ndihmojnë ne luftën kundër shpëtimtarëve. Më vonë prezanton Rick me Mbretin Ezekiel dhe të tre komunitetet lidhin aleancë kundër shpëtimtareve. Bëhet krahu i djathtë i Maggie kur kjo e fundit bëhet liderja e Hilltop. Zëri dhe arsyeja e komunitetit. Behet lideri i Hilltop, pas largimit te Maggie tek komuniteti i Georgies. Behet viktima e pare e Psheretimave