Joey Jordison

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Joey Jordison (i lindur Nathan Jonas Jordison 26 prill 1975 në Des Moines Iowa) është një muzikant Amerikan, kompozitor. U rrit në Waukee, Iowa me prindërit dhe dy motrat, dhe në moshën 8 vjeçare morri baterit e tij të para. Ai performoi në shumë grupe deri sa u bashkua me The Pale Ones në verë 1995, grupi i cili do ta ndrronte emrin në Slipknot.