Jump to content

Julio Camejo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Julio Antonio Sánchez González lindi më 29 tetor 1977, në Havana, Kuba, dhe jeton në Meksiko gjer sa ishte fëmije.

Ai është një kërcimtar, aktor shumë i njohur në Meksikë.

 • Proyecto Sexo (2008) (TV)... Benny
 • "Tormenta en el paraíso"... José Miguel (2007)
 • "Destilando amor" - Dashuri dhe Tekila... Francisco de la Vega (2007)
 • "Amar sin límites" - Te duash pafundesisht... Paco (2006)
 • "Mujer, casos de la vida real" (5 episode, 2002-2006)
 • "Contra viento y marea" - Natalia... Saúl Trejo 'Veneno' (2005)
 • Desnudos (2004)... Mariano
 • "Rebelde"... Mauro Mansilla (2004)
 • "El escándalo del mediodía"... i ftuar (2 episode, 2004)
 • "Amar otra vez"... Mateo Santillán Vidal (2004)
 • "De pocas, pocas pulgas" (2003)
 • "Clase 406"... Douglas Cifuentes (2002)
 • "¡Vivan los niños!"... El Chino (2002)
 • "Salomé"... Adrian (2001)
 • "Aventuras en el tiempo"... Tony (2001)
 • "Primer amor... a mil por hora"... Onesimo (2000) TV series