Kongresi i Elbasanit dhe Shkolla Normale në historinë e arsimit dhe kulturës shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kongresi i Elbasanit dhe Shkolla Normale në historinë e arsimit dhe kulturës shqiptare : (bibliografi shqipe e anotuar : 1909-2009) libër me autore Manjola Hatellari dhe Kujtim Bevapi (red. shkenc.). Botuar në Tiranë nga "Flesh", në vitin 2012. Faqet e librit 129.