Kosova (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova (gazetë) shqiptare del me 1932 ne Kostance drejtohet nga Gjergj D. Bubani botohej shqip, rumanisht dhe frëngjisht vazhdoi deri nga gjysma e vitit 1933 dhe doli ne 33 numra.