Lima (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Lima (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


  • Lima - qytet, kryeqytet në Peru
  • Lima - vegël dore për grithje ledhatuese.
  • Limani - Port detar, hyrje natyrore apo artificiale e detit në tokë.
  • Limoni - i ngjajshem me portokallin, frut dhe pemë.