Liria e fjalës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko


Liria e fjalës si liri e shprehjes, si mendim i thënë lirshëm dhe i bërë publik, është ndër vlerat themelore që e dallon qartë shoqërinë demokratike.