Lista e filmave: numra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një listë për filmat që fillojnë me numra.

0[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori
Zero 1984
Zero 2000

1[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori
One Flew Over the Cuckoo's Nest
One Hour Photo
One Night of Love
One-Way Ticket to Mombasa
One Million Years B.C.
1 2004
10 1979
101 Dalmatians
102 Dalmatians
11:14 2003
12 Angry Men
12 Monkeys
13 Going on 30
14 Up in America
14 Up Born in the USSR
15 2003
1776
1941 1979
1984

2[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori Shënime
2 2002
2001: A Space Odyssey
20,000 Leagues Under the Sea 1954
2046 2004
21 Grams
21 Up
23
25th Hour
28 Days
28 Days Later
28 Up (pjesë të serisë Seven Up!)

3[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori Shënime
Tre 2002
Tre ekstreme 2004
Tre ngjyrat: Blu
Tre ngjyrat: E kuqe
Tre ngjyrat: E bardhë
Three Comrades
Tre fytyrat e Evës
Tre burra dhe një foshnje 1987
Tre burra dhe nje zonjushë e vogël 1990
Three for the Road
Three the Hard Way 1974
Tre motrat
Tre muskujtjerët
Three Kings 1999
35 Up (pjesë të serisë Seven Up!)
36 Hours 1965
3000 Miles to Graceland 2001

4[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori Shënime
Four for Venice
Katër kalorësit e Apokalipsit
Katër dhomat
Four Weddings and a Funeral
40 Days and 40 Nights
42nd Street
42 Up (pjesë të serisë Seven Up!)
48 Hrs.

5[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori
Pesë pa nëntë
Five Easy Pieces
Five the Hard Way 1967
5 2002
5x2 2004
50 First Dates
52 Pick-Up

6[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori
Six Degrees of Separation
Gjashtë ditë dhe shtatë netë
61*

7[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori Shënime
Shtatë
Shtatë plus shtatë
Seven Up!
Shtatë vjet në Tibet
7 Faces of Dr. Lao bazuar në romanin Circus of Dr. Lao
7 Up in South Africa
7:35 in the Morning

8[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori
Eight Crazy Nights
Eight Men Out
8 Mile 2002
8 Heads in a Duffel Bag 1997
8mm 1999
84 Charing Cross Road 1987
1963
8 femmes (8 Women) 2002

9[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filmi Viti Regjisori
Nëntë mbretëreshat
9/11
9 ½ Weeks
9 Months
9 Songs