Lista e radiostacioneve shqitare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Treguesi i përmbajtjes Lart # 0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

A[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Rr. Siri Kodra - Tiranë - Shqipëri
Sateliti: Eutelsat W2

B[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Sheshi Nëna Terezë - Prishtinë - Kosovë
Sateliti: Eutelsat W2

J[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : fsh. Mateç - Kumanovë - Maqedoni

C[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : 16A Shijingshan Road, Beijing, China. 100040
Sateliti :

D[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Drenas - Kosovë
Sateliti: Sirius 2
Adresa : Pejë - Kosovë
Sateliti: Sirius 2

K[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Sheshi Nëna Terezë - Prishtinë - Kosovë
Sateliti: Eutelsat W2

N[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Ada Tower - Rr. Dervish Hima 1 - Tiranë - Shqipëri

T[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Bulevardi Dëshmorët e Kombit - Tiranë - Shqipëri
Sateliti: Eutelsat W2 dhe Galaxy 25 (ish Intelsat Americas 5)
Adresa : Rr.Deshmoret e Kombit - Deçanë - Kosovë
Sateliti: Sirius 2

0[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Adresa : Media House, Anex, kati dytë - Prishtinë - Kosovë
Sateliti: Sirius 2 dhe Galaxy 25 (ish Intelsat Americas 5)

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]