Lista e transmetuesve të Ligës së Kampioneve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e transmetuesve televizivë që sigurojnë mbulimin e Ligës së Kampionëve të UEFA -s, konkursin kontinental të nivelit më të lartë të futbollit evropian, si dhe Super Kupën e UEFA - s . Duke filluar nga sezoni 2018–19, gjatë fazës së grupeve, dy ndeshje do të fillojnë në orën 18:55 CET dhe pjesa tjetër e ndeshjeve, përfshirë fazën e nokautit, do të nisë në 21:00 CET.

UEFA shet të drejtat e transmetimit në një bazë tre-sezonale dhe paketa të ndryshme janë në dispozicion për ofertuesit, me UEFA peshon ekuilibrin midis televizionit falas dhe të paguar në bazë të marrëveshjes së UEFA-s dhe Bashkimit Evropian (BE). Ndërsa balanconi midis televizionit falas dhe të paguar, nëse të drejtat nuk shesin brenda "dritareve të shitjeve", të drejtat mund të shiten në baza individuale për transmetuesit televizivë me pamje .

Transmetuesit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sezonet 2018–2021[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Territory Free Pay Ref
Albania Tring Sport HD [1]
Andorra [2]
Armenia Armenia TV [3]
Australia Optus Sport [4][5]
Austria [6]
Azerbaijan [7][8]
Belarus Belteleradio [9]
Belgium Proximus [10][11][12][13]
Bosnia and Herzegovina Nova BH Arena Sport [3][14]
Brazil Facebook Turner [15][16]
Brunei [17]
Bulgaria [18][19]
Cambodia Goal.com [20]
Canada DAZN [21][22][23]
Caribbean
  • Flow Sports
  • SportsMax
[24]
China CCTV PPTV [25][26]
Croatia HRT A1 Hrvatska [3][27][28][29]
Cyprus CytaVision [30]
Czech Republic O2 TV [31][32]
Denmark NENT NENT [33]
Estonia All Media Baltics [3]
Fiji FBC [34]
Finland MTV3 C More [35]
France RMC Sport [36]
Georgia Silk Sport [3]
Germany [6][37]
Greece ERT[lower-roman 1] Cosmote Sport [38][39]
Haiti Canal+ [3]
Hong Kong [40]
Hungary MTVA TV2 [41][42]
Iceland Stöð 2 Sport [43]
Indian subcontinent Sony Pictures Networks [44]
Indonesia Emtek Emtek [45][46]
In-Flight/In-Ship Sport24 [3]
Ireland [47][48][49][50]
Israel Sport 5 [3][51]
Italy Mediaset Sky Sport [52][53]
Japan DAZN [54][55]
Kazakhstan Qazaqstan RTRK [56]
Kosovo [57][58]
Laos Goal.com [20]
Latin America Facebook [59][60][61]
Latvia All Media Baltics [3]
Lithuania All Media Baltics All Media Baltics [3]
Luxembourg RTL [3]
Macau TDM [62]
Macedonia Arena Sport [3]
Malaysia [17]
Malta PBS Total Sports Network [3][63]
MENA beIN Sports [64]
Moldova GMG [3]
Mongolia SPS [65]
Montenegro [3]
Myanmar Sky Net [66]
Netherlands Talpa TV Ziggo [67][68]
New Zealand SKY Sport [69]
Norway NENT [33][70]
Pacific Islands Sky Pacific [71]
Philippines Goal.com [20]
Poland TVP Polsat [72][73]
Portugal TVI Eleven Sports [74][75]
Romania [76][77][78]
Russia Match TV Match TV [79]
San Marino Sky Sport [80]
Serbia RTS Arena Sport [3]
Singapore [20][81][82]
Slovakia Orange Sport [31][32][83]
Slovenia Pro Plus Sport Klub [3]
Solomon Islands TTV [3][84]
South Africa SuperSport [85]
South Korea SPOTV [62]
Spain Movistar+ [86]
Sub-Saharan Africa [3][85]
Sweden NENT NENT [33]
Switzerland Teleclub [87][88]
Taiwan Goal.com ELTA [20]
Tajikistan
  • Varzish TV
  • TV Futbol
[89]
Thailand Goal.com [20]
Turkey Digiturk [90][91]
Ukraine Media Group Ukraine [92]
United Kingdom BT Sport [50][93]
United States Univision [94][95][96]
Uzbekistan [97]
Vietnam K+ [98]

Shënime

  1. ^ ERT will only broadcast the final

Sezonet 2021–2024[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Territori Mbajtësi i të drejtave Referenca
Shqipëri [99][100]
Austri [101][102]
Bosnia and Herzegovina Arena Sport [103]
Croatia Arena Sport [103]
Danimarkë NENT [104]
Finlandë TV4 Media [105]
Francë [106][107][108]
Gjermani [109][110]
Kosovë Artmotion [111]
Montenegro Arena Sport [103]
Maqedoni e Veriut Arena Sport [103]
Norvegji TV 2 [112][113]
Rusi Match TV [114]
Serbi Arena Sport [103]
Spanjë Telefónica [115]
Suedi TV4 Media [105][116]
Zvicër Teleclub [117]
Mbretëria e Bashkuar BT Sport [118][119]
SHBA [120][121]

Shënime

  1. ^ TF1 will only broadcast the final
  2. ^ ZDF will only broadcast the final

Referenca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ "EVENTIN MË TË BUKUR FUTBOLLISTIK NË MBARË BOTËN DO TË VAZHDONI TA NDIQNI VETËM NË TRING!". tring.al. Tring. 8 mars 2018. Marrë më 26 prill 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  2. ^ "Andorra Telecom introdueix novetats en els paquets de televisió". Ara Andorra (në katalonisht). 12 gusht 2019. Marrë më 2 shtator 2019.
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s "Media rights sales: 2018-21 UEFA Champions League™/UEFA Super Cup™" (PDF). UEFA.org. UEFA. Marrë më 17 prill 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  4. ^ "Optus Sport To Show UEFA Champions League, UEFA Super Cup And UEFA Europa League". optus.com.au. Optus. 3 gusht 2018. Arkivuar nga origjinali më 4 gusht 2018. Marrë më 3 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  5. ^ Campbell, David (3 gusht 2018). "Optus secures broadcast rights to Champions and Europa leagues". The Daily Telegraph. dailytelegraph.com.au. Marrë më 3 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  6. ^ a b "UEFA Champions League bis 2021 bei Sky". SKY Deutschland. sky.de. 13 qershor 2017. Marrë më 13 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  7. ^ "Çempionlar Liqası CBC Sport-da!". cbcsport.tv. CBC Sport. 7 gusht 2018. Arkivuar nga origjinali më 19 prill 2019. Marrë më 8 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  8. ^ "Proqram". idmantv.az. Idman. 17 shtator 2018. Arkivuar nga origjinali më 25 shtator 2018. Marrë më 19 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  9. ^ "Лига чемпионов УЕФА. Сезон 2018-2019". tvr.by. TVR. shtator 2018. Arkivuar nga origjinali më 15 shtator 2018. Marrë më 15 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  10. ^ "La Ligue des champions et Club RTL resignent pour trois saisons!". rtl.be. RTL. 20 dhjetor 2017. Marrë më 22 dhjetor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  11. ^ "Zeven nieuwe voorjaarprogramma's op VIER, na de zomer live Champions League voetbal en in het weekend het uitdagende glossy Dancing with the Stars". communicatie.vier.be. VIER. 17 janar 2018. Marrë më 19 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  12. ^ "Q2 and Vier pick up free-to-air Uefa Champions League rights". SportsPro. 22 janar 2018. Marrë më 23 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  13. ^ "All of UEFA Champions League to continue to be available exclusively on Proximus TV until 2021". proximus.com. Proximus. 21 dhjetor 2017. Arkivuar nga origjinali më 24 dhjetor 2017. Marrë më 23 dhjetor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  14. ^ "Pink BH će osim utakmica Zmajeva prenositi i Ligu prvaka". Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  15. ^ Holmes, Elena (28 qershor 2018). "Report: Facebook secures Champions League rights in Brazil". SportsPro. Sportspromedia.com. Marrë më 21 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  16. ^ "POSICIONAMENTO OFICIAL DO ESPORTE INTERATIVO". esporteinterativo.com.br. Esporte Interativo. 11 gusht 2018. Arkivuar nga origjinali më 23 gusht 2018. Marrë më 22 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  17. ^ a b "Mendapatkan hak penyiaran perlawanan UEFA bukan mudah - Astro". astroawani.com. Astro. 18 shtator 2018. Marrë më 18 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  18. ^ "bTV Media Group ще излъчва срещи от УЕФА Шампионска лига и през следващите три години". btv.bg. bTV. 19 korrik 2018. Marrë më 20 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  19. ^ "Спортните канали на A1 ще излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига през новия сезон". a1.bg. A1. 19 korrik 2018. Marrë më 20 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  20. ^ a b c d e f "Where can we watch the UEFA Champions League in Southeast Asia?". goal.com. Goal. 18 shtator 2018. Marrë më 18 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  21. ^ "DAZN CANADA SCORES EXCLUSIVE UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND UEFA EUROPA LEAGUE RIGHTS". media.dazn.com. DAZN. 25 maj 2018. Marrë më 25 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  22. ^ "DAZN scoops up Canadian UEFA Champions League rights". The Province (në anglisht). 25 maj 2018. Marrë më 2018-05-26.
  23. ^ "DAZN gets Canadian broadcast rights for Champions League soccer". The Globe and Mail. Canadian Press. Marrë më 2018-05-26. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  24. ^ "Flow Sports and Sportsmax to Broadcast UEFA Champions League and UEFA Europa League From Next Season". cwc.com. CWC. 19 dhjetor 2017. Marrë më 23 dhjetor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  25. ^ "央视"收复失地" 今天起又能直播欧冠啦!". China News. 7 nëntor 2018. Marrë më 23 shtator 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  26. ^ "苏宁体育欧冠联赛转播权利声明". PP Sport. ppsport.com. 19 korrik 2019. Marrë më 11 gusht 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  27. ^ "Vipnet otkupio ekskluzivna prava za UEFA Ligu prvaka". Vipnet.hr. Vipnet. 14 dhjetor 2017. Marrë më 23 dhjetor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  28. ^ Holmes, Elena (18 dhjetor 2017). "Vipnet picks up Champions League rights in Croatia". SportsPro. Sportspromedia.com. Marrë më 19 dhjetor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  29. ^ "Croatia's PlanetSport to air UEFA Champions League". www.telecompaper.com (në anglisht). Marrë më 2018-08-28.
  30. ^ "Στη Cytavision οι αγώνες UEFA Champions League και UEFA Europa League για την τριετία 2018-2021". cyta.com.cy. Cyta. 23 shkurt 2018. Marrë më 26 shkurt 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  31. ^ a b Carp, Sam (25 janar 2018). "O2 TV pockets Czech and Slovak Uefa Champions League rights". SportsPro. Sportspromedia.com. Marrë më 25 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  32. ^ a b "Ligu mistrů uvidíte pouze v O2 TV. Společnost O2 získala exkluzivní práva na všechna utkání". o2tvsport.cz. O2TV Sport. 24 janar 2018. Marrë më 24 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  33. ^ a b c "MTG extends rights to UEFA Champions League to 2021". MTG.com. MTG. Marrë më 9 maj 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  34. ^ Karalaini Tavi, Suva (21 gusht 2018). "UEFA Champions League On FBC TV". Fiji Sun Online. fijisun.com.fj. Marrë më 21 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  35. ^ "Jalkapallon Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga C Morelle 2018-2021!". mtv.fi/sport. MTV Sport. Marrë më 21 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  36. ^ "La Ligue des Champions et la Ligue Europa en exclusivité sur SFR Sport!". sport.srf.fr. SRF. Marrë më 11 maj 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  37. ^ Nelson, Adam. "Deutsche Telekom acquires Bundesliga and Champions League rights". SportsProMedia. Marrë më 28 korrik 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  38. ^ "To UEFA Champions League & το UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2021". cosmote.gr. Cosmote. 11 janar 2018. Marrë më 24 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  39. ^ Svensen, David (1 mars 2019). "ERT, Cosmote sublicense high profile rights to each other in Greece". SportBusiness. Sportbusiness.com. Marrë më 1 mars 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  40. ^ "CABLE TV and beIN SPORTS form alliance Bringing star-studded UEFA Champions League and Europa League actions to fans". i-cablecomm.com. i-Cable. 14 shtator 2018. Marrë më 15 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  41. ^ "Újabb három évig az M4 Sporton a labdarúgó Bajnokok Ligája". m4sport.hu. MTVA. Marrë më 15 shtator 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  42. ^ "Fociban erősít a TV2-csoport". spilertv.hu. Index. Marrë më 19 shtator 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  43. ^ "Meistaradeildin og Evrópudeildin áfram á Stöð 2 Sport". visir.is. Visir. 25 janar 2018. Marrë më 31 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  44. ^ Tewari, Saumya (30 gusht 2018). "Sony retains media rights for Champions League in India". livemint. livemint.com. Marrë më 30 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  45. ^ "Setelah UEFA Super Cup, SCTV Siarkan UEFA Champions League". Nawala Karsa Indonesia (në indonezisht). 20 gusht 2019. Arkivuar nga origjinali më 20 gusht 2019. Marrë më 2019-08-20.
  46. ^ Tan, Kelvin (24 tetor 2019). "SCM secures Champions League media rights in Indonesia". SportBusiness. Marrë më 25 tetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  47. ^ "Virgin Media and TV3 secure rights to all UEFA Champions League and UEFA Europa League matches". tv3.ie. TV3. 15 maj 2018. Marrë më 15 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  48. ^ "RTÉ to broadcast Champions League for next 3 seasons". RTE. rte.ie. 15 maj 2018. Marrë më 15 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  49. ^ Taylor, Charlie; Hamilton, Peter (15 maj 2018). "TV3 secures Irish rights to Champions League and Europa League finals". The Irish Times. irishtimes.com. Marrë më 15 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  50. ^ a b "2018-21 UCL & UEL media rights deal announced in the UK & THE ROI". team.ch. Team Marketing. 6 mars 2017. Arkivuar nga origjinali më 13 shkurt 2018. Marrë më 12 shkurt 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  51. ^ "2018-21 UCL media rights deal announced in Israel". team.ch. Team Marketing. 8 maj 2017. Arkivuar nga origjinali më 16 shtator 2018. Marrë më 12 shkurt 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  52. ^ "La Champions torna in chiaro su Mediaset". calcioefinanza.it. Mediaset. Marrë më 3 korrik 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  53. ^ "Champions League ed Europa League in esclusiva Sky dal 2018 al 2021". sport.sky.it. SKY Italy. Marrë më 14 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  54. ^ "UEFAチャンピオンズリーグ、UEFAヨーロッパリーグ、 UEFAスーパーカップ 2018-19シーズンより全試合の独占放映権を獲得!". media.dazn.com. DAZN. Arkivuar nga origjinali më 21 qershor 2017. Marrë më 15 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  55. ^ Nelson, Adam (15 qershor 2017). "DAZN to show Uefa competitions in Japan". SportsPro. Sportspromedia.com. Marrë më 15 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  56. ^ "ТЕЛЕКАНАЛЫ "QAZSPORT" И "QAZAQSTAN" ПОКАЖУТ ЛИГУ ЧЕМПИОНОВ И ЛИГУ ЕВРОПЫ УЕФА". kazsport.kaztrk.kz. Qazsport. 15 gusht 2018. Arkivuar nga origjinali më 16 shtator 2018. Marrë më 16 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  57. ^ "Liga e Kampionëve dhe Europa Ligë edhe për tre sezona në Kujtesa". kosovapress.com. Kosova Press. 14 maj 2018. Marrë më 15 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  58. ^ "KPM dhe UEFA rikonfirmojnë të drejtën e Art Motion për transmetimin e ndeshjeve". telegrafi.com. Telegrafi. 1 tetor 2018. Marrë më 3 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  59. ^ "Facebook acquires 2018-21 UEFA Champions League media rights in Latin America". uefa.com. UEFA. 15 gusht 2018. Marrë më 15 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  60. ^ "ESPN International renueva derechos de la UEFA Champions League, UEFA Super Cup y UEFA Europa League para las temporadas de 2018/19 a 2020/21". ESPNMediazone.com. ESPN. 17 maj 2018. Marrë më 17 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  61. ^ "FOX Sports Latin America renueva sus derechos de transmisión multiplataforma de la UEL y UCL". Fox Sports. 22 maj 2018. Marrë më 23 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  62. ^ a b "Where to watch the UEFA Super Cup". uefa.com. UEFA. 13 gusht 2018. Marrë më 13 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  63. ^ "Local Customers can now enjoy the best of Premium Sports on Total Sports Network". melita.com. Melita. 20 qershor 2018. Marrë më 1 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  64. ^ "Four more years of UEFA Champions League and Europa League on beIN Sports in MENA". beIN Media Group. Beinmediagroup.com. 20 korrik 2017. Marrë më 20 korrik 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  65. ^ "АВАРГУУДЫН ЛИГ". sps.mn. SPS. shtator 2018. Arkivuar nga origjinali më 18 shtator 2018. Marrë më 17 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  66. ^ "UEFA Champions League 2018-2019". skynetdth.com. SKY NET. shtator 2018. Arkivuar nga origjinali më 15 shtator 2018. Marrë më 15 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  67. ^ "VERONICA VERLENGT UITZENDRECHTEN UEFA CHAMPIONS LEAGUE". tv.talpanetwork.com. Talpa TV. 18 maj 2018. Arkivuar nga origjinali më 5 korrik 2018. Marrë më 18 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  68. ^ "Ziggo Sport verwerft rechten UEFA Champions League". ziggosport.nl. Ziggo Sport. 20 dhjetor 2017. Marrë më 19 janar 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  69. ^ "SKY SPORT SCORES WITH THREE YEAR UEFA DEAL". sky.co.nz. SKY New Zealand. 15 gusht 2018. Arkivuar nga origjinali më 15 gusht 2018. Marrë më 15 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  70. ^ "Champions League til TV 2". TV2.no. TV2. Marrë më 9 maj 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  71. ^ "Champions League action returns to Sky Pacific from tomorrow". facebook.com/Digicel. Digicel. 2 tetor 2018. Marrë më 2 tetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  72. ^ "Wszystkie mecze LM i LE UEFA w Cyfrowym Polsacie". polsat.pl. Polsat. Marrë më 27 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  73. ^ "Liga Mistrzów zostaje w Telewizji Polskiej! I to na trzy lata". TVP Sport. sport.tvp.pl. 22 gusht 2018. Marrë më 22 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  74. ^ "ELEVEN SPORTS SECURES PORTUGUESE RIGHTS TO UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND LALIGA". elevensports.com. Eleven Sports. Arkivuar nga origjinali më 29 maj 2018. Marrë më 29 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  75. ^ "Liga dos Campeões em sinal aberto na TVI por mais 2 anos". meiosepublicidade.pt. Meio e Publicidade. 3 korrik 2019. Marrë më 3 korrik 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  76. ^ "Media: Three TV stations will broadcast Champions League matches in Romania". Romania Insider. Romania-Insider.com. 26 korrik 2018. Marrë më 27 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  77. ^ "UEFA Champions League şi Europa League se văd la Telekom Sport şi în următorii trei ani!". telekomsport.ro. Telekom Sport. 25 korrik 2018. Marrë më 27 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  78. ^ "Încleștarea campionilor din UEFA Champions League și UEFA Europa League, acum, la Digi Sport". digisport.ro. Digi Sport. 25 korrik 2018. Marrë më 27 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  79. ^ ""Матч ТВ" и "Матч Премьер" покажут все матчи российских клубов в групповых этапах Лиги чемпионов и Лиги Европы". news.sportbox.ru. sportbox.ru. 14 shtator 2018. Marrë më 15 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  80. ^ "Where to watch the Europa Champions League". uefa.com. UEFA. Marrë më 12 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  81. ^ "Catch UCL & UEL live with StarHub!". starhub.com. StarHub. 29 shtator 2018. Marrë më 1 tetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  82. ^ "Singtel TV teams up with beIN SPORTS to air UEFA Champions League, UEFA Europa League". singtel.com. Singtel. 1 tetor 2018. Marrë më 1 tetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  83. ^ "Orange Sport: Nová éra športového obsahu na Slovensku". orange.sk. Orange. 2 korrik 2018. Marrë më 9 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  84. ^ "UEFA CHAMPIONS LEAGUE Wednesday & Thursday nights on TTV 1". ttv.sb. TTV. Marrë më 14 shkurt 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  85. ^ a b "SuperSport secures Champions League". Supersport.com. 8 dhjetor 2017. Marrë më 10 dhjetor 2013. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  86. ^ "Telefónica adquiere los derechos de la UEFA Champions League y la UEFA Europa League para el mercado residencial en el periodo 2018-2021". Telefónica. 28 qershor 2018. Marrë më 29 qershor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  87. ^ "UEFA Champions League und UEFA Europa League bei Teleclub". teleclub.ch. Teleclub. Arkivuar nga origjinali më 21 gusht 2017. Marrë më 27 qershor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  88. ^ Stampa:In langCoppe europee ancora sulla SSR, RSI Radiotelevisione svizzera
  89. ^ "Суперҷоми УЭФА. Реал Мадрид –Атлетико М." web.facebook.com/tvfootballhd. TV Futbol. Marrë më 31 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  90. ^ Holmes, Elena (27 nëntor 2017). "Report: BeIN agrees rights deal with Saran for Uefa games in Turkey". SportsPro. sportspromedia.com. Marrë më 27 nëntor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  91. ^ "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin heyecanı 3 yıl boyunca sadece Digiturk'te yaşanacak". Digiturk. digiturk.com.tr. 28 nëntor 2018. Marrë më 29 nëntor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  92. ^ "Телепрограмма". footballua.tv. Football. Marrë më 18 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  93. ^ Lodderhose, Diana (6 mars 2017). "BT Sport Wins Exclusive UK Broadcast Rights To UEFA Champions League For $1.4B". Deadline. Deadline.com. Marrë më 6 mars 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  94. ^ Staff, ESPN. "Turner, Univision win bids to broadcast Champions League in U.S. - report". ESPN FC. Espnfc.com. Marrë më 27 shkurt 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  95. ^ "Oficial: A partir del verano de 2018, Univision Deportes transmitirá la UEFA Champions League". univision.com. Univision. Marrë më 17 maj 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  96. ^ "B/R Live to Provide Direct Access to More Than 340 Live UEFA Champions League & UEFA Europa League Matches". turner.com. Turner. 31 korrik 2018. Arkivuar nga origjinali më 1 gusht 2018. Marrë më 31 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  97. ^ "Смотрите на UZREPORT TV и FUTBOL TV матчи нового сезона Европейских чемпионатов". uzreport.news. Uz Report. 26 korrik 2018. Marrë më 8 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  98. ^ "CHÍNH THỨC: K+ sở hữu độc quyền bản quyền phát sóng UEFA Champions League đến năm 2021". VTV.vn. 6 mars 2018. Marrë më 6 mars 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  99. ^ "UEFA Champions League në RTSH". rtsh.al. RTSH. 24 qershor 2020. Marrë më 24 qershor 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  100. ^ "Champions League qendron ne Tring/ Te gjitha ndeshjet ekskluzivitet deri ne vitin 2024". vizionplus.tv. Vizion Plus. 24 qershor 2020. Marrë më 24 qershor 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  101. ^ "Die UEFA Champions League, die UEFA Europa League und die UEFA Europa Conference League ab 2021/22 LIVE bei ServusTV". servustv.com. Servus TV. 14 maj 2020. Marrë më 14 maj 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  102. ^ Svenson, David (19 dhjetor 2019). "Sky, Servus and ORF poised to land Uefa club competition rights in Austria". SportBusiness. Marrë më 23 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  103. ^ a b c d e "Real i Barsa se sele na Arena sport: Vladimir Lučić otkriva planove "Telekoma Srbija" za ovu i sledeću godinu i najavljuje vruć program". novosti.rs. Novosti. 13 qershor 2020. Marrë më 15 qershor 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  104. ^ "NENT Group signs new media rights agreement with UEFA". nentgroup.com. NENT. 9 prill 2020. Marrë më 9 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  105. ^ a b "TV4 Media broadcasts the UEFA Champions League starting 2021". teliacompany.com. Telia. 13 maj 2020. Marrë më 13 maj 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  106. ^ "LE GROUPE TF1 ACQUIERT LA FINALE DE LA LIGUE DES CHAMPIONS DE 2022 A 2024". groupe-tf1.fr. TF1. 29 nëntor 2019. Marrë më 19 mars 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  107. ^ "L'UEFA CHAMPIONS LEAGUE REVIENT SUR CANAL+". vivendi.com. Vivendi. 29 nëntor 2019. Marrë më 19 mars 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  108. ^ Clover, Julian (29 nëntor 2019). "Canal+ and beIN Sports to share Champions League". Broadband TV News. Marrë më 29 nëntor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  109. ^ "Sky loses Champions League rights in Germany to DAZN, Amazon". Daily Nation. 12 dhjetor 2019. Marrë më 12 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  110. ^ Sweney, Mark (10 dhjetor 2019). "Amazon breaks into Champions League with German deal". The Guardian. Marrë më 10 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  111. ^ "UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2021 – 2024 EKSKLUZIVISHT NË ARTMOTION". klankosova.tv. Klan Kosova. 10 qershor 2020. Marrë më 16 qershor 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  112. ^ "TV 2 har sikret seg rettighetene til UEFA Champions League". tv2.no. TV2. 29 prill 2020. Marrë më 29 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  113. ^ Svenson, David (29 prill 2020). "TV2 takes over Champions League rights from Nent in Norway". SportBusiness. Marrë më 29 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  114. ^ "«МАТЧ ТВ» ПРОДОЛЖИТ ПОКАЗЫВАТЬ ГЛАВНЫЕ ТУРНИРЫ УЕФА СЕЗОНОВ 2021-24". matchtv.ru. Match TV. 12 maj 2020. Marrë më 12 maj 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  115. ^ Daniels, Tom (16 prill 2020). "Telefonica set to acquire Champions League rights for €1.1 billion". Insider Sport. Marrë më 16 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  116. ^ Impey, Steven (9 prill 2020). "Champions League rights stay with NENT in Denmark". SportsPro. Marrë më 14 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  117. ^ "DIE UEFA CHAMPIONS LEAGUE AUCH AB 2021 AUF TELECLUB". teleclub.ch. Teleclub. 20 dhjetor 2019. Marrë më 20 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  118. ^ "BT wins exclusive rights to UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League until 2024". newsroom.bt.com. BT. 15 nëntor 2019. Marrë më 12 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  119. ^ Dams, Tim (15 nëntor 2019). "BT Sport retains Champions League rights in £1.2bn deal". Sport Broadcast. broadcastnow.co.uk. Marrë më 15 nëntor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  120. ^ "CBS 'acquires Champions League rights' in surprise move". SportBusiness. 9 nëntor 2019. Marrë më 11 nëntor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  121. ^ "TUDN Announces Three-Year Extension with UEFA to Remain Exclusive Spanish-Language Broadcast Partner in the U.S." corporate.univision.com. Univision. Marrë më 4 mars 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)