Lumi i Pivës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
1,4 km e lumit Piva rrjedh nëpërmjet Bosnja dhe Hercgovina

Lumi Piva (Gjuha boshnjake: Piva, Serbisht (cirilik): Пива, pronounced) është lum në Mal të Zi dhe Bosnja dhe Hercegovina, gjatësia prej jugut në veri është 34 km dhe prej lindjes në perëndim është 0,002 km. Lumi Piva ndodhet në pjesën juglindore të vendit, 70 km juglindje nga Sarajeva.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]