Maja Natsume

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
maja Natsume parë në mangën Tenjho Tenge
maja Natsume parë në serialin anime.

maja Natsume (棗 真夜 Natsume Maya) është personazhi fiktiv nga seriali Tenjho Tenge (Parajsa dhe Ferri), dizenjuar dhe zhvilluar nga autori mangaka me pseudonimin Oh! Great. Dublimi i saj në anime është realizuar nga Aya Hisakaëa. Parë për të parën herë në volumin 1, faqe 7 të mangës me të njëjtin titull. Maya është personazhi kryesor femër si në manga, ashtu edhe në anime.

Në historinë e Tenjho Tenge, Maya është 17 vjeç dhe është studente në Todo Academy. Ngjarjet në manga dhe në anime shpesh pasqyrojnë jetën e saj (si e shkuara e hershme) që ka rëndësi jetike në serialin në fjalë. Ajo është trashëgimtarja e një prej familjeve të Red Feather (Krahu i Kuq) si pjesë e Amaterasu Dragon’s Gate, gjithashtu është edhe kapitenia e Juken Club në Akademinë Todo.

Teknikat e Përdorura në Serial[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Looping Blue Wood Dragon
 • Amaterasu Dragon's Gate
 • Uraate (裏当て)
 • Natsume Style Form Refinement
 • Taizan Hougou - Natsume Goushin-Ryu Kongou Hasshiki:
 • Natsume Goushin-Ryu Kongou Hasshiki: Renkan Tenpen Tetsukageki
 • Natsume Goushin-Ryu: Radotenko (棗剛真流 羅どう天靠)
 • Natsume Goushin-Ryu: Tsuba Otoshi (棗剛真流鍔落とし)
 • Tetsushiko
 • Ryukei Qigong Tashikou
 • Shiryu Enretsu Sen - Ryukei Qigong Tashikou (龍形氣功鍛針功 四龍炎裂孅)

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]