Jump to content

Majuro

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


majuro ësht kryeqyteti se Ishujve Marshall dhe ka nje popullsi afersisht prej 25.000 banoresh. Kryeqyteti ësht ndarë ne 20 fshate por shumuca jeton në fshatin Rita ku jetojne 21.000 banor.