Matematika çdo ditë me ty : ushtrime, problema dhe teste për vetëkontroll të njohurive

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Matematika çdo ditë me ty : ushtrime, problema dhe teste për vetëkontroll të njohurive : realizimi i testeve në kohën 120 minuta me një pushim në mes 10 minuta libër me autor Qako Naqellari dhe Mirela Ndrita (red. shkenc.). Botuar në Tiranë nga "Redona", në vitin 2010. Pj.5, me 114 faqe.