Mendimi shqiptar dhe shkolla shqipe : doracak : konferencë shkencore mbarëkombëtare

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Mendimi shqiptar dhe shkolla shqipe : doracak : konferencë shkencore mbarëkombëtare libër nga Ardian Marashi (organizoi), Ndriçim Kulla (organizoi). Botuar në Tiranë nga Botimet Albanologjike; "Plejad", në vitin 2009. Faqet e librit 102.