Meto Bajraktari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Meto Bajraktari (Mitrovicë, 1916 - Nebregosht, afër Prizrenit, dhjetor 1943), pjesëmarrës në Luftën Nacionalçlirimtare dhe hero kombëtar i Luftës Nacional Çlirimtare të Kosovës.

Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.