Million Voices

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Million Voices është pjesa muzikore e filmit Hotel Rwanda, tekstin dhe komponimin e saj e kanë pregatitur Jerry Duplessis dhe Andrea Guerra. Pjesa mzikore Million Voices është zgjedhur në kategorin muzika më e mirë e filmit si kandidate për çmimin Golden Globe për vitin 2004 të mbajtur më 16 janar 2005.