Monografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ballina e librit e përgatitur nga Musë Prelvukaj

Në librin Monografi Shkolla e Mesme Teknike “28 nëntori” – Prishtinë paraqitet gjeneza dhe kronologjia e profesioneve teknike që krijuan bazën për hapjen e Shkollës së Mesme teknike “28 nëntori” në Prishtinë. Në këtë libër janë shënuar biografitë e shkurtëra të 1006 mësmdhënsve dhe punëtorëve administrative e teknikë shqiptar nga viti shkollor 1946 deri më 2006, shumica prej tyre e përcjellur me fotoportrete. Sistemimin e materialit arkivor dhe tekstin e përgatitën Musë Prelvukaj e Nezir Berisha.

Katalogizimi[redakto | përpunoni burim]

  • Monografi: Shkolla e Mesme teknike “28 nëntori” – Prishtinë … ISBN 9951-408-12-5