Muhammed Bakir el-Muhri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Muhammed Bakir El-Mūsawī El-Muhrī (Arabisht: السيد محمد باقر الموسوي المهري‎; 25 dhjetor 1948 - 4 korrik 2015) është ajetullah nga Kuvajti. Ai ka studiuar në seminaret në Najaf, Irak nën Ebu el-Kasim el-Khoei dhe Muhammed Bakir el-Sadri.