Ndihmë:Përmbajtja/Informata teknike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Të dhëna teknike
Rreth Wikimedias
Mjete që përmirësojnë punën e Wikipedia-s.
Katalogu i klasave CSS që përdoren nga Wikipedia shqip
Redaktimi i artikujve me madhësi të paredaktueshme
Computer help desk - Ndihmë rreth software-it që lidhet me Wikipedian.
Softueri MediaWiki
MediaWiki User hub - ndihmë rreth instalimit dhe konfigurimit të softuerit MediaWiki që përdoret në Wikipedia, për ata që kanë ndërmend të nisin wiki-n e tyre.
MediaWiki User's Guide - ndihmë rreth përdorimit të përgjithshëm të softit MediaWiki
Wikipedia:Kuvendi
Raportimi i problemeve dhe kërkimi i veçorive
Shënime shfletuesi
Robotët
Shkarko të dhëna nga Wikipedia - si të shkarkohet përmbajtje nga Wikipedia dhe Wikimedia
Eksportoni faqe në XML