Njësitë administrative të Bosnjës dhe Hercegovinës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Harta e komunave të : ██ Republikës serbe ██ Federata e Bosnjës dhe Hercegovinës ██ Distrikti Brćko

Bosnja dhe Hercegovina është ndarë në nivelin të parë në Federatën e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Republikën Serbe, në nivelin të dytë në kantone dhe rajone dhe në niveln të tretë në komuna.

Këto janë listat: