Njësitë administrative të Francës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Franca është ndarë në nivelin të parë në rajone (région), në nivelin të dytë në departamente (département), në nivelin të tretë në rrethe (arrondissement), në nivelin të katërt në kantone (canton) dhe në nivelin të pestë në komuna (commune).

Këto janë listat: