Jump to content

Olta Xhaçka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Stampa:Kutia Politikan

Olta Xhaçka ka lindur në qytetin e Tiranës më 25 dhjetor 1979. Është deputete e Partisë Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë.

Olta Xhaçka më 23 mars 2017 emërohet Ministre e Mirëqenies Sociale dhe e Rinisë[1] me 79 Vota në Parlament.

Në shtator 2017, znj. Xhaçka emërohet Ministre e Mbrojtjes.