Jump to content

Përdoruesi:Eivindgh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Emri im është dhënë Eivind Gustav Hoel, dhe unë isha lindur në Bergen, Norvegjia më 3 janar 1964. I kam të dini Wikipedia në Vjeshtë 2006, dhe kanë qenë një përdorues aktiv dhe kontribues që atëherë. Projektet e mia të mëdha janë anglisht, dhe dy norvegjisht (Bokmål dhe Nynorsk) wikis, dhe më pak punoj në suedishtja, danishtja dhe gjermanisht botimet.

ak:User:Eivindgh