Përdoruesi:HZtoplista/1

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

26 qershor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Surpriza 2 Ton (Feat. Gt)>20
  1. TK: "in" i kohës. "Fshisë me rrymë" e vizatimit me gjeste të këngës, sidomos ai me jelek - edhe përnga tipi i shkon përshtati.
  2. TT: "in" i kohës, sviça për mrekulli. Vështirë me i përcjell.
  3. TK: e kohës. Puna e krijuese dominon atë teknike. Duket lehtë, duket se po rrjedhë vetvetiu, po ka shumë punë brenda.

25 qershor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. 1 Milion - Felon Records >20vj.
  1. TK: "in" i kohës.
  2. TT: Teksti nom, me kvinta për tema sociale aktuale.
  3. TK: e kohës. Edhe kjo me pengesa të rrymimit të këngës të cilat lirisht mund të ishin më të theksuara në fillim.

24 qershor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Ti Po Don - Vesa Luma >30vj.
  1. TK: Vere, me shumë "Vini Re!" kur o nxehtë për marrinarët.
  2. TT: Tregimi "ikja në ishull", nom, nom, po si duket "hit" ndër bërsit e klipeve, prem-premjet dhe luhatjet - nejse këtu kamera stabile por zoni jo. 1:22 seksi - uji i përzier me vojë e kish bo ma "nxehtë" klipin. Nejse, peget që fustani i bardhë i shtrejt me u lagë si Bo Direck-i.
  3. TK: "Slowmotion" edhe "Sport" ka mujt ma mirë me u kombinu te pikat me yndyrë. Edhe femna pa vjam edhe uji!!
 2. Këtë Natë - Mirsa Kerceli >20vj.
  1. TK: 1:07 - lirisht ka mujt me hapë zonin me i çu tërqethtë, kështu e ashtu i thevi shishet, edhe në onën tjetër e kish "neutralizu" ato tingëllimat e holla, nervashkuese për veshë të topiten. Nejse, kjo zonin dishka si Boni Tajlori. Këngë për të moshuar, ma serioze ma shumë i kanë hije me siguri. Me ja bo një kongë betë, delë ma e mirë se Zënia totale e zemrës.
  2. TT: Veq me qenë në ngjarje, demek me njohë veprimtarin e përmbledhësit përndryshe vështirë me deshifru një tregim të qartë. Shumë elemente e kombinime të tyre, si me qenë kaos. Brenda asaj kohe të shkurt, duken kaos. Nejse me kombinu brack dance me flakë a me elemente tjera reflektuese bo vaki ish dal naj sanë.
  3. TK: "Slowmotion" pamje të ngadalsuara.

Pauz[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Edhe kjo ndodhë :Për 1:30 minuta film!?


 1. A je single - Unite one (>18vj.)
  1. TK: 1:20-1:22 - ngjyrosja e till si ne "here" eshte me pakice ne treg, lirisht mundet me qene ma shume. Ka dicka ne vete.
  2. TT: tregimi fantastik, tymosja pake si shume per mode te diteve tona.
  3. TR: realizimi teknologjik normal.
 2. Emrin tim - Vedat Ademi (>30vj.)
  1. TK: betë. konkurenc e Alban Skenderajt.
  2. TT: tregimi i mirë, me përmbajtje. Lidhja/mardhënja e këngëtarit me tregimin - betë.
  3. TR: realizimi teknologjik normal.
 3. Pellumb i bardhë - Sinan Vllasaliu (>30vj.)
  1. TK: Sinan, pa luhatje.
  2. TT: tregimi i mirë, me përmbajtje. Lidhja/mardhënja e këngtarit me tregimin - nomë.
  3. TR: realizimi teknologjik, disi me tekniken "tronditëse" të shpeshtë, ja merr anën, këngës dhe tregimit, e prish lidhjen që me gjasë tenton ta krijon. Një herë me përdor kish pas efekt ma të madh, ana tjeter kish mund të plotësohej me teknika tjera.

Kurr nuk e harron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

FUND