Përdoruesi:IMiGraal

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përshëndetje. Un jam imi

Mbretëresha Teuta e fisit Ardian urdhëron që ambasadorët Roman të vriten – vizatuar nga Augustyn Mirys, 200BC
Rojet Shqipëtare duke luajtur vallen e shpatës në para audiencës lokal dhe muzicientëve - nga Jean-Léon Gérôme, 1885.

Un jam një Wikipedian me qëllimin që për mbrojtjen e wikit nga vandalizmi dhe për përhapjen e përmbajtjes së saj.

Un jam i apasionuar për të mbajtur këtë vend një burim i besueshëm i diturisë për të gjithë, dhe besoj që një prej hapave të para të saj është që të siguroj që kontributat i ndjekin rregullat.

Un besoj se Wikipedianët duhet të jen të shkëlqyer me tjerët, jo vetëm civil

Un jam njeri, dhe ndonjëherë do mund të gaboj. E nëse gaboj, ju lutem më tregoni dhe do ta bëj si duhet!

Intereset
Hallstatt culture Footman with Javelins (Sketch).jpgKy përdorues është me origjinë Ilire
Flag of Iceland.svgKy përdorues është anëtar i WikiProjektit Islanda


StonehengeKy përdorues është anëtar i WikiProjektit Vende Historike.
Flag of Albania.svgKy përdorues është anëtar i WikiProjektit Shqipëria