Jump to content

Përdoruesi:Jukeboksi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përshëndetje! w:en:User:Jukeboksi këtu.

Unë jam finlandez e mëso Shqip.

Finlanda. Verë. Idiotësi. Nuk ka xhaketa jetës. Pushojnë. Jo serioz.

Unë flas finlandeze, anglisht, suedeze, franceze dhe një gjuhë pak të tjera.

Mirësi të saktë në qoftë se unë bëj gabime, falemnderit.

Finlanda..
Liqen Lohjanjärvi, Lohja