Përdoruesi:Porrnoferr/5

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Regjimet dhe populli[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Një duhet të bëhet e ditur kështu hashiqare, ma mirë me ndërru regjimet/qeverit pa gjakëderdhje se sa me gjakëderdhje, edhe nëse nuk është ideale prej të parës mbesin ma teper njerzë gjallë që me ju afru ideales. Çishtu po i bjen. Kur ka gjakëderdhje, plumi i rrokë bash ata që hedhen për liri. Bash kajmakun. Në fund mbetë hirra, e prej asaj hirre shka me prit populli? Nejse. Pom pëlqen pozicionimi i Hilës këtu. Jo që kam najsan prej kësaj pune, por luftrat zakonisht invenstohen nga firmat e mëdha, e këto firma sot janë internacionale. Kështu shka dashta me rrejtë, çdo pozicionim tjeter vetem çka e ngrit urrejtjen çorras ndaj popullit të Amerikës. Duhet me pas të qartë se populli i Amerikës nuk është gjithënjë i pajtimit me veprimet e qeverive të saj. Kush thotë ndryshe veq se rren. Osht e vërtet se ka shumë viça, këtë e dëshmon edhe libri "The tupi veis man", po këso viça ka ane e mbanë planetit. hahaha

Nevojtorja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nevoja e investimeve të huaja nëpër trojet e shoqëris shqiptare, sipas piskames së politikanëve në fuqi, është e madhe. Me marr me shiku, përpjekjet në teren dhe në letër për të joshë investues janë mbinjerzore. Si duket pikërisht kjo mbinjerzorja e ka pengu, sepse sot ka shum pakë që besojin në mbinjerzoren. Po e marrim rastin e Shqipëris, se këto tjerat ende nuk kanë hy në atë fazë. Edhe pse është me rëndësi pse nuk kanë hy në këtë fazë, po e shikojim çka ka ndodhë me marketingun në këtë drejtim. Kur ta marr llupen më delë që edhe përkundër përpjekjeve, marketingu ka qenë tërheqës kryesisht për pismena. Pa keq kuptime. Po nisem në bazë të informatave që mundohen me i marr investuesit e shkolluar. Kur thellohet njeri, atëherë tingëllon se është bërë marketing: se nuk ka nevojë për shpenzime të mëdha për personelin (fuqi e lirë puntore), përparsi për investuesit e huaj (demek lehtësime administrative), infrastruktur (demek autostradat), etj.. Kjo tingëllon e pa besueshme, përshkak të tensionit politik, edhe pse gjitha këto janë fakte, prap se prapë ju tingëllon njerzëve të shkollum e pa besueshme. Për mendjen time, investuesit që nuk kanë dëshirë të jenë pjesë e "mafisë" (kështu e klasifikon kjo kategori) i japin rëndësi faktorit të rrjetit social. Demek, kanë qefë me konë rrjeti social i zhvilluar po me kosto jo të lartë për investuesin. hahahha. "Po ma kona po s'po më ....". Kjo ju jepë atyre një lloj garancioni që demek kanë punu ferr e jo me mafinë.

Nejse, kështu ka lind edhe imixhi i qeverive shqiptare që nuk po ja ninë për rrjetin social në vend. Propaganda për investues e ka mujt jo propaganden, por edhe njoftimin mbi ekzistimin e rrjetit social dhe botëkuptimet/kërkesat/shpresat e popullsis nga rrjeti social shtetror.[1] Janë raporte faktike këto. Një qytetar i një vendi që ka rrjet social të nivelit X, natyrisht që shikon drejtë X<X1, ka edhe asi që ëndërrojnë X8 po ata kryesish ndodhen në Kosovë. ahhaha, nuk prekin hiq n'tokë, hapi mër syt shiko realitetin e mos shih ondra jo në gjermani o kështu e ashtu.[2]

Embargoja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Embargoja e Serbis ndaj Kosovës, asnjëherë nuk është cekë nga BE-ja, e le mo me tërheq vërjetje për Embargo ndaj saj. Demek nëse nuk e hekë ti, ta bojim na ty. Kjo i bije "Kurban", i politikave të BE-së në Ballkan.[3] E ku me ju japë besimin informatave që dalin nga zyret e saj e mjetet tjera të informit të saj! O s'po ju besoj aspakë, as për Ballkan as për Botë.

Tashti mule me hi në bisedime, për demek mos më bo bllokad a? hahahah. Shtosa të fëmijve. hahahah. Bisedime për mallin tonë. hahahah.

Debakel ekonomik CEFTA. ahahah. Haleluja Hashim e Bexhet. Janë munu me shtri për toke, e masanej kishe po e ndreqim. hhahah. S'jam idhëtar i izolimit, veq e luftojë robërimin.

Nije ata, ish dasht. Me ISHA e Q... nuk mbrohet interesi i popullit. hahhaha.

Seriozisht, po lind pyetja : Si të veprojë një nëpunësi shtetrorë kur interesi i dukshem i shtetit lëndohet! Demek është i vetëdishem që urdhëri që ka marr nga shefi i tij, shkonë në dëmë të zyres së tij. Pa marr parasysh arsyetimet e sinçerta të shumë njerzëve, kur po thojin që ka qenë vendim për ekonomin, por ka qenë nga instancat më të larta që të shkoj në dëmë të ekonomis (qëndrime politike këta po e përdorin si shprehje).

Për mendjen time, nga ai moment kur u shpall shtet Kosova, nëpunsi lirisht munet me lëshu vendin e punës, e mos me nënshkru atë dokument. Pa marr parasysh çfar arsyetimi ka shefi, ai duhet me dhonë me shkrim. Është nënshkrimi yt - tradhëtar, shpijun as fjala keqpërdorim, apo korrupcion nuk ka vend aty.[4]

Përgjegja më e mirë, une jam budall, nuk di politik, di ekonomi. tnup. Qite nënshkrimin tonë. S'pom intereson kurgjo tjeter vetem punën që e kam marr përsipër me kry me nder. "Mendo global, vepro lokal" - "Informo për politik, vepro sipas profesionit tonë"

Kjo është vetëmbrojtje asgjë tjeter. Nuk munet një nëpuns me ditë "politikat" e botës. Secila ndërhyrje e "politikës" duhet të evidentohet. Vetem kështu krijohet administrata me duar të pastra.

Është vështirë të bëhen analizat e dëmeve që i ka shkaktu politika e BE-së me qëllim të arritjes së caqeve të veta. Nuk ka fakte. Ka fakte që ka qu ndihma humanitare. Po nuk ka fakte që "ja ka rras Kosovës deri n'asht".

Shembull. Qu ti nxhejim sa banorë shqiptar i kena në këtë qytet. Ai shka pe na duhet, i kanë amerikant[5]. nejse e vërtet po jo saktë. Ato shifra janë, informata që shëndrrohen në argumente. Cili i ka i përdorë. Mër ne paqe edhe gru, kur të nxehet pakë e përdorë informaten.[6].

Pom doket vetja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pom doket vetja ma i shpejt se gazeta. Ky lajm o i mëngjesit. Plus, kanë ndodhë disa ndryshime në sistemin social të Portugalis. ahhaha. Po ju kanë rudhë, portugezëve, e onen tjeter po qojin ushtarë - kush i pagun ata. hahahahh.

2,5 promila - koxha i fortë, nejse nona e tij ja kalonë.

Duhet dallu dhurata prej përmuvimeve a promovimeve qysh po ju thojin.[7] Dhurata o për qefë tonin, përmuvimet janë investime në konsumatorë të devotshem, për konsumatorë të dalluar.

Fejtoni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Në zdi cilen gazet lexova një fejton mbi sistemin ekonomik të Kosovës para "masave të dhunëshme" të instaluara nga Biligradi. Nuk e di hymja e fejtonit e përshkrujke si ja kanë nisë me ngrit qarkun ekonomik demek secili qytet pastaj si ja kanë nis me u lidhë ato nërmjet veti, e qysh u konë tu shku marë jauv kanë rrasë me "vendime politike" ekonomis Kosovës.

Kosova, Ekonomia e Kosovës#Historia e ekonomis së Kosovës

Po edhe aty e kishe ekspertat e kishin ba një pasqyr të të arriturave, demek çka kanë mujt me bo "analfabetët 1944-1955" dhe "doktorat 2000-2011". Me kqyr realitetin, nuk met tjetër veq me nxjerr alltin edhe me ja tuf vetit plum n'gojë. Hej, analfabeta, të rrethun rreth e rrotull me "ARMIQ"!!![8]

Kush e mbylli "virxhinin"[9], kush e na la pa "Dunhill"???

Valla kina luftu hahaha, për me metë me gishta n'gojë. hahahah

Korsikanët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

FILLIMI

Korsikanët po e ndjekin rrugën e Napoleonit. hahahah. Ani, ani. A mos po doni me thirrë në jetë Ilirin. ahahahah. Mjekiçt[10] duhi mi gjetë. ahhahaha. Jo, mër Mediçi ken ata, a, jo, Albania e Qumshtit hahahah. A ka mo baby? A ka mo?

FUND

Dashta[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Dashta sot me përkthye kongen "prej një shpati", qe shka më dulë. [11]


Nejse, se gjeta një ma muhalif këtu. E di që nuk di ... hiq shka duhet me ditë. Sa për fillim, po e kujtojë, "nënshkruje që e pranon demokracin", "me gjithë qefë, po çka është demokracia, a bënë të ma shpjegosh?", "po de çajo, mes me konë terroristë e çato ti djalë që pi ninë për çdo ditë nëpër mjete të informimit". hahaha. Nejse, kjo po na ndihmon me gjetë një pikë premje mes "demokracis" dhe "islamit" të medijave. Çashtu po i bjenë, sepse edhe feja e ndalon vetëvrasjen. Pom doket vetja i meçem, veq po shkoj tu gjojtë pikëpremje. Po normal që i gjejë, se me shkencë i komë hi, kësaj pune. Osht thjesht, ose e shtronë tezen e saktë që i thenë tetonat, ose kontra. Pra masi që kjo këtu nuk ka të bëjë me shkenca ekzakte por shoqërore, e kërkush nuk mundet me ditë rezulltatin përfundimtar, atëherë duhet mbledhur pikëpremjet ka ona e saktë. Sepse, siq po shihet nga artikulli, edhe artikull shkruesi nuk i ka përkufizu termet, por i ka lënë në mjegull. Mjegull për mjegull, atëherë ma mirë mjegulla jeme, ma shkencore. hahhah. Po ja nisi.

Spo përmeni terme në mjegull por shkencor. Bashkësia "A" dhe bashkësia "B" - kështu po klasifikohen. Sipas artikull shkruesit, "B" nuk mund të jetë nënbashkësi e "A"-së. Mirë. Une po thomë që bonë : "A"-ja të jetë nënbashkësi e "B"-së, po siç bën "B" me qenë nënbashkësi e "A"-së. Doket muhalif, por duhet me ditë matematikën mirë. Kur ta njehë matematikën mirë e dinë që "A"-ja dhe "B"-ja e kanë origjinën e përbashkët. Tashti po i bjenë, mi vetë bashkësin A dhe bashkësin B, shka hamomin po dojin? Po a mujin me fol bashkësit bre? - hahahah.

Pra, problemi kryesorë janë elementet e bashkësive e jo bashkësit[12]. Mirë. Pasi që origjina është e përbashkët, atëherë d.m.th se duhet të ketë elemente të përbashkët (pikpremjet). Tani po mbetë si me kriju elemente të përbashkëta nëse nuk është qëllimi që asnjëra të mos jetë nënbashkësi. Pa marr parasysh cilës bashkësi i kisha taku, isha mundu me kriju pikëpremje të reja. Thjesht seni mirë përvetsohet. Për këtë punë edhe Zoti e jep (e gjenë rrugën) miratimin, se Zoti i do krijesat e veta.

Shka po shohë, demek po e qesin në pah si me thonë "sheriatin" dhe "kushtetuten". Demek që "sheriati" është ngusht i lidhen me kuranin. Po në tjetren anë edhe "kushtetuta" është ngusht e lidhne me "të drejtat e njeriut". Po më delë, që kushtetuta duhet të lidhet ma ngusht me OKB-në. Në ndërkohë, "sheriati" me i mbajt lidhjet kryesore, dhe një pjesë me e "shkarku" nëpër "esnafe", sindikata e muhalife tjera.

Arsimi. Po foli pornorferr : Unë nuk po di në bazë të cilit moral nisen njerzit me i nxit njerzit me i lëshu shtëpit e zotit[13] e me dalë nëpër livadhe!!!

Çka po del prej krejt kësaj tezes. Nuk bonë me njekë rinin prej një ahërit e mi lëshu në livadhe pa e pregatit shtallën. ahhahahah

Bashkësitë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Bashkësitë janë forma abstarkte, brenda së cilave ndodhen elementet e saja, që në natyrë paraqiten si objekte konkrete. P.sh Ti je objek frymorë, e ke emrin abstarkt që "i takonë" një bashkësie abstrakte. Pra ti përbëhesh nga pjesa "konkrete" demek trupi, dhe nga pjesa "abstrakte" demek mendja dhe shpirti[14]. pa-pa, çfar muhalifi.

FUND[15]

A ec?[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

A ec, demek a punon motorri pa vaj? hahaha Ti a po do me ja çitë flaken motorrit a? ahahahah.

Mimoza e ka bo njetë Qyftet mi bo Qemama - hahah.

Ku o dallimi midis qebabave dhe qemamave? Qebabat janë me tlynë, qemamat me vaj. hahahah

I Sllovenia nuk tekoka, peget ata vijin e lypin[16]. Mujim me ju jap karabiberin. Kush i ka drejtorat gjeneral ma të mirë. Ha kush? Gjakova a Emona?[17] - hahahah

Identifikimi dhe evidentimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Cila o korrekte? Nejse erdha te ilaket e mija, po edhe në Japoni ishin shku baco. pa-pa. o kure lexova "Identifikohe" thashë kokan dekë.

Ça mu majtë bre? Ça po folin pse mu majt. A qaq i mirë tekoka itaçi a? Ça hamomin o çikjo komedi a ça o? Zhander i pol benmondes tekoka, nom, nom, po une e kom ma n'qefë Edi Grandin.

Në luftë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Në luftë
Për një jetë
Një jetë
Më të mirë
Njeriu luftojë
Shumë pakë me
Natyrën e gjithësis
E shumë më shumë
Me vetë krijimtarin
E tij.

FUND

Zhytem[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Zhytem në ty
Si të mos kishte kufi
Në trupin tim
Ndiejë sakaçë energji
Athu më duhe të them
Fjalën e shenjtë
Të dua ty.

Në ju[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Luftpërdashni.PNG
Deshet e po
Nuk deshët
Në ju tonë
Bit e vi
Si mollë e kuqe
Do të jemë
Sepse, emrin
Dashuri e kamë
Kjo nuk është
E vërtetë
Sepse unë
Jam i saktë.

I, sa ke ora? 6:19 - Faliminderit

Don apo s'don[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Don apo s'don, ec e dije. Por një gjë po dihet që qaku ekonomik i Kosovës nuk është kërkah. Po i kuptojë asyetimet se Kosova nga lufta ka dal si po thonë nga "zero". Por si do që të jetë, kjo "zero" ka pas dallim shumë të madhë me "zeron" e pas luftës së dytë botërore. Tashti të mos futem në detaje. Hiq në mos ketë enë dallimi, ka qenë diaspora dhe gjendja e arsimit ndryshe. Tjeter punë është si i kanë shfrytëzuar resurset. Në praktikë i bjenë që organizimi i dobtë. Ky nuk është faj i popullit, por i atyre që e kanë marr përgjegjësin për ndërtimin e shtetit.[18]

Konkurenca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kush, kurr
Kuj ja ka tuf
Nuk është me
Rëndësi, por
Një gjë duhet
Amo duhet me ditë
Që konkurenca
Edhe prej së largu
Nga koha mund të vijë.

Hahha[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

A e kanë pas lejen? A e kanë bo aty me hi si në shpi t'babës? hahahh
S'ka shka mu fol për Japonin[19]. Boni gati njerzë e pare, thirre n'telfun, edhe prit për aksion!
Me letra t'thata nuk ngushllohet miku!!! - hahah, vështirë me majt miqësin, duhet me çu thoben me punu. hahaha.
Eu, tish konë lehtë me majt shpijë e miqësi, Muja jam i kish majt ka tri parë përnjëherë. [20]
E vërtetë pa por? Pa Moldavin nuk ka Evropë të Bashkuar.

Du me i ra[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Du me i mshu[21]
Me i mshu, jo 21-it
As 30 e njëshit
Po du me ju mshu
Shpull artistave
E me ju thonë
A ka ma dallaverxhi
Se ju!?
Nuk po mund ti duroj
Kur më thonë
Se me dallavere
Po na bojnë
Të pandershmit
E po vajtojnë që
Më 1 prill
Ka lindur i ndershmi
I pandershëm
Trilli-li

Se kom ditë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Mos thuni nuk e kena ditë, për Libin në Evropë!?. Bërllogun para derës e po doni me kapërcy dete, trusni mër aty. ahhah. KOSH - 3 pikë. hahah. Ani kishe po dojim me ja fshi kojshis shpijen. Valla përnima me ja fshi, me ja çylly. hahahh

"Informohu global, vepro lokal - BE - merr manë" - hahahha

Turk në lindje
Turk në perendim
I mjeri vendi im
Peget edhe Çarli
Çarl Çaplini
Turk ish konë
Njeri i mrapsht
Ku me ditë
S'ki shka mi bo.

FUND

Po baj[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Po baj de muzikë për çefë.

Fshisa-fshisë
Nuk është
Asbes që t'shti
Me teshë
Po t'fshinë
Ta hupë faren
N'shport bërllogut
Të hedhë.

Eh, Antek Pistolli hahahaha.

Nga thuprat
E Skenderbeut
Deri tek
Fshisat
E Antekut.

Afshi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Afshi yt
Afshi yt
Nuk vije dot
Kur thoben
Nuk e livrit
Afshi im
Afshi im
Veq të fërkonë
E nuk ta shtinë
Veten në qiell
Tuj fluturu
E shehë
Moj shtrigë
Po qu kape
E fshijë
E mos më thujë
Mirupafshi
Se fshisa jeme
Çdo mi e trullon
E ti e shehë veten
Rakin tamë kur
E shijonë

hahhahah


N'koft qikjo foto pika n'te atëherë nona jeme koka mis universizi. Ç'far shije hhah. uvp-ptëh. Gurit e drunit, e robit.

Portogazët kishn harru me fol shqip. Kur po dojshin me ja mshel gojen a telefonit najkuj, nuk po thojshin "U bo", po "Të bejë" - tu bë ishte fat, sa kisha Fatimes ja kanë bo ku me ditë. I nima kom ni që e kish demek shpijen në Tunis, asi shpije pa derë, me litar me u ngjitë në dritare. hahaha.

Po dojin me na marr kupen e njerzimit për këtë shekull. Hapni syt, ata na e kena meritu!!! Çpo merrka frym ronë itaçi. Zonin akustik, duhonin nuk po e pika, peget rakin, ose osht i çanej ka istogu a rugova. Interesan, mes mi pa njerzit e qytine onëve, e me ju ni zonin, menon që të delë njeri 3 metra, kur ta shehë munet me konë, 1,60. Peget që uji duhet me konë.

Unë kishe tha do të zhytem brenda për me kriju strukturë të vërtet demokratike.

Vizatim pa mësu (7), as vija ndihmëse s'ka nevojë, hahah. Qyre këta me teknika të vizatimit (5), gati përmansh (10), nejse ai duhet me i pas t'ushtrume tërheqjet e lapsit.

FUND

Androidët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

FILLIMI

Ndër kuriozitetet e dekadës së parë të këtij shekulli, është prodhimi i Androidëve në Kosovë "made in" BE. Njerzi ju komë thonë jashtëkoksorët ju kanë sulmu. "Kundërshtimi është i kotë, jeni të asimiluar"[22]. Nejse na jena shqiptar shka s'na bonë vaki, duhet me ja nisë bisedimeve me androidët, androidiotët a qysh po ju thojin.

hahah, Çi-pi, më i ri për androidët në treg
Pakë këtu
pakë atje
Optimizmi
N'kup t'qiellit
Nga njeriu
Bëri android
Qyteti i mbushur
Androide këtu
Androide atje
Kur po dal
Prej shtëpis
Po duhet njeri
Me u rujtë
Ndonjë android
Mos po e shkelë
Ruju mos shkelë
Këtu, ruju atje
Androidët frymen
Na kanë nxënë
Raca njerzore
Në Kosovë s'ka
Më vend.
Kundërshtimi
Është i kotë
Jeni të asimiluar
Nëpër Radio e TV
Për çdo ditë
Na thonë.

FUND[23]

Laritja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Apo lariten apo a po bojin xhible, nuk e di, veq vetem çorrat nuk e shohin. Ta përkthej shul shqip. Nuk po di vlla çka po i komplikojin puntë me parti. Na gjithmon jena konë danë në dy parti: partia e katunarve edhe partia e qytetarëve. Tashti gjatë kalimit të katunarve nëpër qytete, kanë lind disa grupe që po i thojin vetit parti. Deri sa t'bijin nëpër vende t'veta ka me pas pakë fërkime. Ti djal, do sheherlive po ju kruhet qysh po ju kruhet do katunarve. hahahah[24] Katunar të përbetuar, qytetar të përbetuar bini konë ta zani që nuk o ka e di ku e ka venin, që e ka hup rrugën, kapni asishni. hahahha.

Vetvendosja paralajmron demostrata me karoca kuq e zi.[25]


 1. ^ Nuk bon me harru kurrqysh ALERGJIN e Sales për "komunizmin".
 2. ^ Rezulltat i sistemit të palaçove, "populli më optimist" - pa fije t'realizmit - hahhaha.
 3. ^ UNMIK-u ka nxjerr ligje e tolerime (qysh i thirrshin vendime, a qashtu dishka) që mallrat me hi prej Serbis!!!
 4. ^ Ja se si u ngrit sistemi i korrupcionit nga ndërhyrjet politike të niveleve më të larta që kanë marr përsipër me luftu kurropcionin. Po i bjenë "vetëngulje", e neve vetem shka na kanë shurdhu. Kur vjedh shefi, vala puntori veq mes e zoft.
 5. ^ Nejse ja trusa amerikës, se atyne nuk ju ha bile mi nxhehë. hahaha
 6. ^ Nejse kjo e rronë, veq me kuptu shka po du me thonë, bonë]
 7. ^ [1]
 8. ^ Jauv hongsha miq juve
 9. ^ Kurr se harroj, çfar flije kina honger n'stan
 10. ^ Lypni, lypni se nashta i gjoni në Llap a Gollak, çanej ka dhija e marevcit dikah. hahahah
 11. ^ hahahah
 12. ^ Pikëpremja peget që e fundit, e kulmit.
 13. ^ Hiq mes bofshin kurgjo, ushtrojin me nejtë me një vend, ih sa studenti shkonë në fakultet e nuk bonë kurgjo por e krijon një formë më të lartë të komunikimit!!! Ma humane, ma njerzore. A jonë konë budall Fadili, e ata komunistat a? Nejse Enveri i ka shti me thy gurë. agaggaga
 14. ^ Asgjë tjetër pos "mendje" demek informata të shtypura, dendësia e tyre varret nga mendja - informatat momentale.
 15. ^ Muhamet Ali Klaus Kleu - etap e kaluar 1:0 - hahahah
 16. ^ Baben e paska pas arnaut. hahaha. Tonë dalin në Zabel ky koka hi në Zabel. hahah
 17. ^ U met pa tesha tu cjell nëpër evropë. hahah]
 18. ^ [2]
 19. ^ Ata, bile kohës fundit ja kanë bo, "qe me thesë, n'bofshe najherë ma kthenë me kanarë" - hhaha, pa u përzi ma tepër.
 20. ^ Edhe kudra bonë klysh po qysh i rrit se? I keni shumëzu zv.kryemistrat, zv.mistrat, krejt zv. e këshilltart si banort e Indonezis - peget e kanë lonë Kinën përmas.
 21. ^ Janë mësu gjithmon tu tutë prej cenzurave. hahhahah
 22. ^ gjermonisht tingëllon mirë:"widerstand is zweklose, ihr seid asimiliert"
 23. ^ [3]
 24. ^ [4]
 25. ^ A thu mujin me bo flamurin me kerre. - ish konë për libër demostratave. hahah. "The Cars Demo"