Përdoruesi:Puntori/Poezi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hymni i Kosovës

Aty ku flet kosovarçe veç NËNA
Aty ku kurrë nuk shndrit dielli e as hëna
Aty ku nuk të ndahet kurrë gazepi
Aty ku zot i vërtet është minoriteti
Aty ku udhëheqin Llapi e Drenica

e disa magarica

Aty ku flamuri i ka 6 zvezdica (yje)
Aty ku dikujt i bën ve dhe kënusi
Vendi me flamur si i 'Miki Mausit'
Aty ku meshkujt mun t'martohen mes veti
Aty falen traktorë për minoritete
Aty ku të vdekurit i thonë rroftë Rugova
Aty është “Shtet Multietnik”: KOSOVA

Autor: Demir Reshiti