Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Puntori (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Burokrat, Redaktorët, Kontrolluesit, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 10 nëntor 2014 17:19 Puntori Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Puntori nga burokrat dhe administrues në burokrat, administrues, Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 11 qershor 2008 02:57 Dori Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Puntori nga administrues në administrues dhe burokrat (7 për, 0 kundër)
  • 4 shtator 2006 17:25 Dori Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Puntori nga (asgjë) në administrues