Përdoruesi:Puntori/Tjera

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
PËRMBAJTJA
:- Gartoon-Evolution.png Posta Elektronike | Gartoon-Advance-directory.png Ndryshimet e fundit ne Wiki Shqip | Gartoon-File-roller.png Artikulli i rasitit | Gnome-mime-image-jpeg.png Fotografitë | Wiktionary.png Fjalori | Gnome-gimp.png Antarët e ri | Gnome-logo-icon-transparent.png Postimet e fshira | Gartoon-Galeon.png Postimet e lëvizura | Wikibooks.png Libra shqip | Portal.png Portal Logo

|- |

NDIHMË
:- Identifikohuni gjat diskutimeve:duke perseritur 4 herë: ~ paraqiten: IDENTI, DATA dhe ORA
:- Vetëm 3 here:~ , IDENTI
:- Perdor STAMPA gjat redaktimit te postimeve per lehtesim. JA KETU

|- |

Pak shtetet qe kam shkelur nga e gjithë bota e madhe.
Flag of Macedonia.svg Flag of Kosovo.svg Flag of Albania.svg Flag of Serbia.svg Flag of Croatia.svg Flag of Montenegro.svg Flag of Slovenia.svg Flag of Austria.svg Flag of Switzerland.svg Flag of Germany.svg Flag of the Netherlands.svg Flag of Hungary.svg Flag of France.svg