Përdoruesi:Sportishqiptar

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

  Le ta bejme Wikipedian shqiptare te arrije 100,000 artikuj ne 2012!  Vademecum[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Admin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Projekte[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Të mbaruara[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Të pambaruara[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Te fortat e Sqwikit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Ketu do mbledh ca batuta "jo-ortodokse" qe do qemtoj here mbas here ne sqwiki. Nese dikush ofendohet dhe do ta heqi batuten e vet, le te urdheroje e ta fshije nga faqja ime, une nuk do bej "zhberje", pasi e kam parim te respektoj ndjenjat e miqve te mi wikipediane: