Pasqyra televizive

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pasqyra televizive 1966-1973 është programi informativ në gjuhën shqipe prodhimi i RTB redaksia në gjuhën shqipe. Emitimi i programit filloi nga data 29 nëntor 1966 nga studio e TV Beogradit. Pregatitja dhe xhirimi i materijaleve bëheshte në Kosovë.

Realizimi TV[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nevruz Manxhuka

Skenari[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Producent[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Cinematography[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Zëri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kamera and Elektrika[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të tjerë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Produksioni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Radiotelevizija Beograd
  • Televizija Beograd (Albanian Program)

Distributors[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Radiotelevizija Beograd