Jump to content

Petër Stojanov

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Peter Stojanov

Petar Stojanow (bullgarisht: Петър Стефанов, i lindur më 25 maj 1952Plodiv) është jurist dhe politikan bullgar, deputet i Asamblesë Kombëtare për mandatet 37 dhe 40, President i Republikës së Bullgarisë në 1997-2002, Kryetar i Bashkimit të Forcave Demokratike (DS) nga 2005 deri në 2007.