Portal:Ngjarjet e tanishme/14 Gusht 2006

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
14 Gusht 2006 : E hënë redaktoni historiku
QIK : SHPK-ja mori përgjegjësinë në Aeroportin e Prishtinës.
QIK : Admirali amerikan Urlich po viziton veriun e Kosovës.
QIK : Ryker emërohet shef i UNMIK-ut.
QIK : Dokumenti për standardet sot niset për në Nju Jork.
AP : Një aeroplan ushtarak izraelit qëlloi në kampin e refugjatëve në Rripin e Gazës një shtëpi banimi. Izraelitët thonë se ishte qendër komandimi e Xhihadit Islamik Palestinezë.
AP / Reuters : Kindapohet reporteri amerikan Steve Centanni i Fox News-it dhe kamermani i FNC nga Zelanda e Re Olaf WiigGaza
BBC NEWS : Izraeli do të përndjekë parin e Hezbollës në Liban pa marrë parasyshë armëpushimin që ndërpreu luftën një mujore, kështu deklaroi Kryeministri i Izraelit Ehud Olmert para parliamentit.
BBC NEWS : Me mijëra libanezë filluan të kthehen në shtëpi të tyre disa orë pas hyrjes në fuqi të vendimit të OKB-së për përfundimin e luftës.
CNN : Armëpushimi filloj nga ora 8:00 sipas kohës libaneze.