Jump to content

Qind për qind

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Filmi Qind për qind prodhim i vitit 1993.

Regjia: Artan Minarolli, Petrit Ruka,

Skenari: Petrit Ruka, Artan Minarolli,

Producent: Albafilm Studio ,

Muzika: Mira Meçule.

Përmbajtja e filmit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Farsa elektorale në sistemin totalitarsit në të shkuarën dhe në të ardhmen e parë nga një këndvështrim tragji - komik.

AKTORET[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Niko Kanxheri

Mehdi Malkaj

Elida Mevlani