Qumili

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qumili është personazhi fiktiv më i njohur i Sevdai Radogoshit që ka lindur dhe jeton në Gjakovë. Qumili në të vërtetë është personazhi i parë fiktiv i këtij komiku të njohur shqiptar. Ky personazh karakterizohet me mençuri, urtësi, butësi dhe sarkazëm gjatë shfaqjeve.