Raiffeisen Zentralbank

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Raiffeisen Bank
Emri zyrtar Raiffeisen Zentralbank Österreich AG
Lloji Shoqëri Aksionere
Industria Financa dhe Siguracine
Gjinia Bankë
Themeluar 1927
Themeluesi Friedrich Wilhelm Raiffeisen
Selia Vjenë, Austri
Zona e mbështetjes Europë
Shërbime Tregëti, Investime, Menaxhim Asetesh
Të ardhurat neto

Green Arrow Up Darker.svg

1,2 miliardë (që prej 2011)
Punonjësit 55,400
Filialet Raiffeisenbank Bulgaria
ZUNO Bank AG
Raiffeisen Albania
Raiffeisen Romania
Raiffeisenbank Beograd
Raiffeisenlandesbank
Tatra banka
Raiffeisen Kosovo
Adresa e internetit www.rzb.at