Rrëfimet e narkomanëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Refimet e narkomaneve.jpg

Rrëfimet e narkomanëve është një dramë teatralë, e shfaqur në Pejë për herë të parë në qershor 2008. Tema e saj është përdorimi i drogës dhe efekti i saj në shoqëri. Filozofia e dramës përcjell dhe imponon përgjegjësin dhe kujdesin shoqëror e njerëzor, duke u bazuar në thënien e lashtë greke së "Fajtor nuk është vetëm ai që e bën veprën, por edhe ai që do të kishte pasur mundësi ta pengonte këtë vepër e nuk e ka bërë këtë". Shfaqja, sipas vlerësimit të kritikes dhe publikut, rezultoi shumë e suksesshme.

Regjisor : Adonis Filipi

Dramaturg : Reshat Nurboja

Rolet :