Rugova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Rugovë)

Fjala Rugova në gjuhën shqipe emërton shumë njerëz, rajone dhe gjëra :

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Rugova.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.