Jump to content

Sabit Brokaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sabit Brokaj deputet në Kuvendin e Shqipërisë që nga viti 1991, ishte dhe Ministër i Shëndetësisë i Shqipërisë në vitin 1991 si dhe Ministër i Mbrojtjes i Shqipërisë gjatë viteve 1997 - 1999.