Senja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Oksenset dhe Ersfjorden prej Tungenset në Senja

Senja është ishulli i dytë më i madh në Norvegji. Sipas vitit 2015, Senja ka 7808 banorë. Komunat që ndodhen në Senja janë Lenvik, Berg, Torsken dhe Tranøy.