Jump to content

Shawn Crahan

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Michael Shawn "Clown" Crahan ( i lindur 24 shtator 1969), gjithashtu i njohur si Clown (Palaço), ose nga numri i tij #6, është një muzikant Amerikan, producent, dhe artist. Ai është i njohur si njëri nga dy perkusionistët e kostumizuar të grupit Slipknot, dhe bateristi i grupit To My Surpise dhe Dirty Little Rabbits. Në moshën 41 vjeçare, Shawn Crahan është anëtari më i vjetër i grupit Slipknot. Si rezultat i vdekjes së basistit Paul Gray, ai dhe Joey Jordison janë të vetmit anëtarë të grupit Slipknot që nga fillimi.