Shkëlzen Haradinaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkëlzen Haradinaj.jpg

Shkëlzen Haradinaj ka lindur më 25 mars 1970 në Gllogjan dhe konsiderohet si njëri ndër figurat kryesore të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe sinonim i shumë betejave të Dukagjinit. Dëshmor shqiptar i Luftës së Kosovës. Ai mban titullin "Hero i Kosovës".