Shkolla normale “Sami Frashëri” e Prishtinës : zhvillimi, karakteri dhe rëndësia e saj : 1941-1944

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkolla normale “Sami Frashëri” e Prishtinës : zhvillimi, karakteri dhe rëndësia e saj : 1941-1944 : dokumente të zgjedhura dhe kujtime libër me autorë Jashar Rexhepagiq, Abdullah Vokrri, Abdylaziz Veseli dhe Abdyl Ramaj (red.). Botuar në Prishtinë nga "ETMM", në vitin 1997. Faqet e librit 327.