Shqipëria : kopshti shkëmbor i Europës Juglindore

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria : kopshti shkëmbor i Europës Juglindore libër me autor Faik Konica dhe Qerim Panariti (zgjodhi e botoi), Ferdinand Leka (përkth. nga origj. angl.). Botuar në Tiranë nga "55", në vitin 2010. Faqe 176.