Skeda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Skedë (letër)
Skedë (kompjutër)
Wiki WikiFjalori: Skeda – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

Fjala skedë ka disa kuptime të ndryshme të cilat janë:

  • Skeda (letër) është një fletë e vogël, në të cilën janë shënuar disa të dhëna të ndryshme, dhe që vendoset brenda në një kuti apo në një kartoteke.
  • Skeda (kompjutër) është një gjendje e strukturuar e disa të dhënave me përmbajtje të ngjashme, të cilat mund të vendosen apo të memorizohen në një memorizues skedash.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko dhe skedari