Përshtatja e filtrit të abuzimit

Jump to navigation Jump to search

Differences between versions

ArtikulliVersion from 3 maj 2020 18:23 by Klein MuçiVersion from 3 maj 2020 18:28 by Klein Muçi
Informacione themelore
Shënime:
 
Filtri bllokon redaktimet që përmbajnë vetëm shkronja të mëdha shtypi nga përdoruesit e rinj ose ato të paregjistruar.
 
Filtri bllokon redaktimet që përmbajnë vetëm shkronja të mëdha shtypi nga përdoruesit e rinj ose ato të paregjistruar.
  
 
Filtri bëhet aktiv në shkronjën e 13-të të madhe rresht dhe lejon përdorimin e fjalëve magjike e komandave të tjera të ngjashme që përdorin fjalët me shkronja të mëdha për qëllime dobiprurëse.
 
Filtri bëhet aktiv në shkronjën e 13-të të madhe rresht dhe lejon përdorimin e fjalëve magjike e komandave të tjera të ngjashme që përdorin fjalët me shkronja të mëdha për qëllime dobiprurëse.
 +
 +
Zyra e Ankesave nuk preket nga filtrat në mënyrë që të raportohen gabimet e rreme.