Përshtatja e filtrit të abuzimit

Jump to navigation Jump to search

Differences between versions

ArtikulliVersion from 3 maj 2020 18:20 by Klein MuçiVersion from 3 maj 2020 18:27 by Klein Muçi
Informacione themelore
Shënime:
 
Filtri bllokon heqjen e stampës së grisjes nga përdoruesit e zakonshëm ose ato të paregjistruar.
 
Filtri bllokon heqjen e stampës së grisjes nga përdoruesit e zakonshëm ose ato të paregjistruar.
  
 
Filtri funksionon me stampat {{Grise}} dhe {{Delete}}.
 
Filtri funksionon me stampat {{Grise}} dhe {{Delete}}.
  
 
Filtri lejon heqjen e stampës së grisjes në faqet e përdoruesve dhe faqet shoqëruese të diskutimeve.
 
Filtri lejon heqjen e stampës së grisjes në faqet e përdoruesve dhe faqet shoqëruese të diskutimeve.
 +
 +
Zyra e Ankesave nuk preket nga filtrat në mënyrë që të raportohen gabimet e rreme.